Onpa harvinaisen hyvä neuvo joten ei muuta kuin tuumasta toimeen!

 Kun saat mainoskirjeitä, jotka tarjoavat sinulle uutta luottokorttia, autolainaa tai mitä tahansa, valtaosa näistä kirjeistä sisältää palautuskuoren, jonka postimaksu on maksettu tai maksetaan lähettävän yrityksen puolesta. Miksikäs ei siis hyödyntää moista palvelua ja lähettää kyseinen mainos sekä muitakin mainoksia, jotka ovat jääneet nurkkiin pyörimään, kauniisti kirjekuoressa takaisin lähettäjälle. Hoitakoot itse paperinkeräyksen!!
Voit liittää esimerkiksi Yves Rocherin mainoskirjeen sisällön askartelutehtävineen lehtitilausmainoksen palautuskuoreen tai lähettää vakuutusmainoksen yhteydessä kyllä-kuoressa myös K-kaupan parhaat tarjoukset.Jos ei jäljellä ole mitään ylimääräistä lähetettävää, voit lähettää pelkän lomakkeen tyhjänä takaisin - ja muutenkin, jos haluat pysyä nimettömänä voit poistaa paperit, joissa on nimesi tai ainakin
poistaa nimesi niistä.
Toisaalta voit lähettää pelkän tyhjän kirjekuoren ja jättää kyseisen yrityksen suremaan tuntematonta mahdollista asiakasta, -hauskaa, vaikka ei ehkä yhtä hyödyllistä.
Sama juttu kaikkien Valittujen Palojen, tms. kirjeiden kanssa, jotka lähettävät 20 kirjettä peräjälkeen ilmoittaen sinun olevan valittu voittajaksi - laita koko roska palautuskuoressa ja muista käyttää kyllä-kuorta tai ruksata kuoren kylkeen "kyllä" niin voit olla varma, että kyseinen yritys lunastaa kirjeesi.
Jonkin ajan kuluttua, mikäli kaikki kynnelle kykenevät osallistuvat tähän mainostulvan vasta-aaltoon, vakuutusyritykset, pankit, kauppaketjut, yms. alkavat saada takaisin suurimman osan paperisaasteesta, jota he itse lähettävät. Näin he itsekin ehkä alkavat arvostaa sitä oikeassa mittakaavassa! Ja arvioimaan uudelleen sen tarpeellisuutta...
Parasta tässä kaikessa on se, että he maksavat itse kirjekuoren ja postikulut! Sivumainintana sanottakoon, että näin myös postitoimistot saavat lisää hommia, jos he ovatkin pelänneet, että sähköposti vie heiltä asiakkaat!
Kuten sanottu, hyviä ideoita kannattaa kierrättää, joten lähetä tämä eteenpäin.